Skoči na glavno vsebino

Za udeležence

Za udeležence

Kotizacija

Konferenca nima kotizacije (udeležba na konferenci je brezplačna) in jo bo možno spremljati v živo (do zapolnitve mest) in na daljavo. 

Konferenca traja 8 ur. Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi. 

Vsa plenarna predavanja bodo prevajana (v slovenščino oz. angleščino), prav tako tudi nekatera sekcijska predavanja in nekateri primeri dobrih praks. 

Virtualno okolje

Konferenco bo možno v celoti spremljati na daljavo v virtualnem okolju Confiva. 

Potrdila o usposabljanju v obsegu 8 ur bomo izdajali po 30. 9. 2023 na e-naslov, s katerim ste se prijavili na usposabljanje.

Obseg prisotnosti na konferenci beleži spletna platforma.

NAVODILA ZA DOSTOP DO DOGODKA V VIRTUALNEM OKOLJU 

Povezavo za ogled dogodka, ki bo potekal prek platforme Confiva, boste prejeli po 16. 8. 2023 na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi na dogodek. V primeru, da sporočila ne najdete, prosimo, preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi v mapah NEŽELENA, VSILJENA pošta, PROMOCIJE, DRUŽABNO. V primeru, da sporočilo najdete v eni izmed omenjenih map, vas naprošamo, da sporočilo označite kot želena pošta. Vljudno vas prosimo, da delovanje povezave preverite takoj, ko prejmete vabilo. Če vabila ne najdete, se obrnite na tehnično pomoč support@confiva.com.

Povezava je unikatna in vezana na vaš e-naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi (računalniku, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu).

V primeru, da boste povezavo delili drugim, sami dogodka ne boste mogli spremljati.

V primeru, da boste dogodek spremljali v paru ali skupini, se prisotnost beleži samo osebi, ki je v virtualno okolje prijavljena.

Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.

Kontakt

Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-pošte na naslov projekt.ddk@zrss.si

Zapri dostopnost