Skoči na glavno vsebino

Za sponzorje

Za sponzorje

Konferenca z mednarodno udeležbo bo tudi prostor, kjer se bodo spoznali in povezali ponudniki in uporabniki digitalne tehnologije v podporo izobraževanju 

Udeleženci konference bodo imeli priložnost spoznati in preizkusiti razstavljene digitalne tehnologije v podporo izobraževanju. 

V času obkonferenčne dejavnosti bodo sponzorji predstavili in prikazali možnosti ter uporabnost svojega izdelka v podporo izobraževanju.  

Vabilo za sponzorje

Program sponzorskih predstavitev

Inovativne rešitve za prihodnost

Podjetje Inovatio je specializirano podjetje za inovativne rešitve, ki ponuja ergonomsko oblikovane stole, fleksibilne mize, interaktivne rešitve, projektorje, kamere in še veliko več. Ekipa strokovnih sodelavcev z navdušenjem oblikuje inovativne rešitve, ki spreminjajo način, kako ljudje delajo, se učijo in sodelujejo.

Podjetje je ob širokem naboru produktov zavezano inovacijam in razvoju novih idej. Svoje ideje in inovacije tesno povezuje s potrebami strank.

Njihov cilj so inovativne rešitve, ki vodijo v nov nivo udobja, produktivnosti in učinkovitosti. Verjamejo, da je možno ustvariti delovno okolje, ki spodbuja kreativnost in navdihuje posameznike, da dosežejo svoj potencial.

Če želite drugačne in sodobne delovne prostore, pri opremljanju iščete nove ideje in izzive, potem je Inovatio zagotovo prava izbira.

Delajte v sproščenem vzdušju

Podjetje Acord-92 d.o.o. je začelo kot majhno podjetje in se s kakovostnim poslovanjem razvilo v eno največjih distributerskih podjetij računalniške opreme v Sloveniji. Je vodilni uvoznik in distributer računalniških komponent v Sloveniji ter eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov pod lastno blagovno znamko. V njihovem prodajnem programu so uveljavljene blagovne znamke, kot so Kingston, ASUS, AMD, ViewSonic, LENOVO in Logitech. Njihova znamka računalnikov PCplus je priznano ime, saj izdelujejo računalnike iz lastne proizvodne linije in oskrbujejo vse glavne slovenske trgovce z računalniško opremo. Podjetje je tudi edini OEM Microsoft partner v Sloveniji in pooblaščeni serviser priznanih blagovnih znamk, kot so NEC, MSI in ASUS. Ponujajo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost ter logistično in tehnično podporo strokovnega osebja. S certifikatom BVQi, ISO 1400:1, ISO 900:1 in bonitetno oceno odličnosti AAA dokazujejo svojo kakovost. V prihodnosti si želijo povečati zadovoljstvo strank, okrepiti vodilni položaj in biti pripravljeni na kakršne koli spremembe na trgu.

Popolna rešitev za vaš prostor

Podjetje Lukvel d.o.o. je vodilni ponudnik inovativnih IKT-rešitev za izobraževalne ustanove. Naša strast je ustvarjanje interaktivnih učnih okolij, ki spodbujajo sodelovanje, kreativnost in navdihujejo učence ter učitelje. S ponosom predstavljamo najnovejše interaktivne zaslone, ki omogočajo intuitivno uporabo, večdotično pisanje in izjemno natančnost, kar omogoča izjemno izkušnjo učenja. Poleg tega nudimo tudi prilagojene rešitve, kot so interaktivne digitalne table, napredni projektorji in zvočniki visoke kakovosti, ki nadgrajujejo tradicionalne učilnice v sodobne, interaktivne prostore. Naše inovativne ideje in tehnologije pripomorejo k razvoju kritičnega razmišljanja, ustvarjalnosti ter digitalnih veščin pri učencih. Zavezanost kakovosti, strokovnost našega tima in dosledna podpora strankam so ključne vrednote, ki nas zaznamujejo med drugimi ponudniki. Pridružite se nam pri ustvarjanju naprednih izobraževalnih okolij, ki učence navdušujejo in motivirajo za uspeh v digitalni dobi.

Povezave:

Pametnejša tehnologija za vse

Lenovo je globalni tehnološki velikan, ki zagotavlja pametnejše tehnologije za vse. Vodilni proizvajalec računalnikov na svetu spodbuja razvoj tehnologij »novega IT« (odjemalec, rob, oblak, omrežje in inteligenca), vključno s strežniki, sistemi hrambe podatkov, mobilnimi telefoni, programsko opremo, rešitvami in storitvami.

Microsoft – Oblak, računalniki in aplikacije

Ne glede na to, ali se želite povezati z družinskimi člani in prijatelji, se učiti oddaljeno ali sodelovati s svojo skupino, gotovo boste našli naročnino na Microsoft 365, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Izboljšajte storilnost z aplikacijami Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams in drugimi na enem samem mestu.

Zapri dostopnost